10 TIPS MELUPAKAN KEKASIH

10 TIPS MELUPAKAN KEKASIH – hallo penikmat kuliner semuanya, pada postingan ini admin akan hadirkan “10 TIPS MELUPAKAN KEKASIH“. semoga resep ini cocok untuk kamu yang suka memasak. jangan lupa teruskan 10 TIPS MELUPAKAN KEKASIH ini ke kawan qmu ya.

10 TIPS MELUPAKAN KEKASIH


1.Anda tulislah 10 pucuk surat dan anda poskan kat diri anda sendiri, pastu balaslah balik kesemua surat-surat tersebut… Lakukan setiap hari, 3 kali sehari… 

2.Jauhkan diri anda daripada filem-filem Hindustan dan juga drama-drama swasta yang tangkap raung 

3.Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah atau buat sesi berkenalan tepi-tepi jalan… . Bukak lah warong khas untuk sesi interview tuh… Alaaa… bunga bukan sekuntum, kumbang lak berlambak lagi.. 

4.Buat perusahaan menternak itik… Nanti bila itik dah bertambah, pasti akan lupa kat pasangan anda tu, sebab terlalu sibuk menjaga itik-itik gembo… . 

5.Sibukkan diri dengan bekerja… Bantai overtime bebanyak… Bila duit dah berjuta nanti, cari ajer yang lain, kawin terus, senang hidup tak payah susah-susah nak sakitkan kepala… 

6.pi ngadap cermin yang sememangnya setia ngan anda… buat ler lawak giler yang tak masuk di akal, pastu gelak ler sendiri… 

7.Ulang perbuatan nih sampai 3x… ikut tau… Uhh huuu Uhh huuu… 

8.Kalo still teringat kat pasangan anda tuh, anda pi cari tangga, alaa cari je lah kat umah mana-mana atau pun bangunan berhampiran, buat-buatlah terjatuh dari tangga, sampai terus hilang ingatan, nescaya ler.. akan lupakan terus pasangan anda tuh… dengan diri sendiri pun anda tak akan ingat lagi.. 

9.Kalo ingatan anda masih ada, pi je rumah jiran sebelah, minjam tukul, pastu buat ler tak tau sambil ketuk pala sendiri sampailer ilang ingatan… 

NOTE: A.kalo jiran anda tak bagi minjam tukul, curikk je, pastu lari ler..takkan dok buat sesi berkenalan ngan jiran anda lak.. 

B.Kalo susah sangat… hantuk je kepala tu kat dinding rumah, buat ler sampai rasa dah bosan dengan hantukan tuh… 

10.Gantung gambar si dia kat dinding .. kutuk, karate, gusti, gigit, mamam, telan… buat lah apa-apa je asal hati rasa pueih.. 

p/s: amacam?canggihkan idea ni… hehehe. sungguh mujarab… belum cuba belum tahu, dah cuba mesti tak mahu cuba lagi SELAMAT MENCUBA 

10 TIPS MELUPAKAN KEKASIH – Resep Masakan, Resep Kue Kering, Resep Kue Basah


demikianlah tadi postingan tentang “10 TIPS MELUPAKAN KEKASIH”. harapan kami resep ini mempunyai manfaat untuk kamu semuanya. Jangan lupa bantu share ya supaya semakin banyak kawan yang tahu akan resep 10 TIPS MELUPAKAN KEKASIH ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *