3 TIP NAIKKAN SERI WAJAH SELEPAS BERSALIN ~ Klik Disini – Resep Maskan

3 TIP NAIKKAN SERI WAJAH SELEPAS BERSALIN ~ Klik Disini – Resep Maskan – halo pecinta kuliner semua, sekarang kami akan akan informasikan mengenai “3 TIP NAIKKAN SERI WAJAH SELEPAS BERSALIN ~ Klik Disini – Resep Maskan“. mudah-mudahan resep ini mempunyai manfaat untuk kamu yang senang memasak. jangan lupa teruskan 3 TIP NAIKKAN SERI WAJAH SELEPAS BERSALIN ~ Klik Disini – Resep Maskan ini ke rekan kamu ya.

3 TIP NAIKKAN SERI WAJAH SELEPAS BERSALIN ~ Klik Disini – Resep Maskan

TIP NAIKKAN SERI WAJAH SELEPAS BERSALIN
Petua pertama
  • Ambil beberapa tangkai daun inai, besihkan dan rebus. Minum airnya tiga kali seminggu. Seelok-eloknya pada waktu pagi dan malam.

Petua kedua
  • Ambil secawan beras, bersihkan dan kisar separuh halus. Kemudian ambil sebuku kunyit hidup, kikis kulitnya, basuh dan parut atau kisar. Satukan beras kisar dan kunyit tadi dengan air suam untuk dijadikan bedak sejuk yang pekat. Cuci muka anda dengan air bersih setiap hari dan kemudian sapukan bedak sejuk itu ke muka perlahan-lahan. Gosokkan juga bedak ke bahagian leher dan biarkan kering sendiri. Amalkan selama tiga malam berturut-turut, Insya Allah berhasil menaikkan kembali seri wajah anda.

Petua ketiga
  • Ambil segenggam daun inai dan tumbuk hingga halus. Selepas itu gentel kecil-kecil seperti kepala mancis dan masukkan ke dalam peti sejuk. Bila sejuk, makanlah sebiji sehari selepas sarapan.Amalkan sehingga nampak keberkesanannya.

Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi cara yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


itulah tadi info tentang “3 TIP NAIKKAN SERI WAJAH SELEPAS BERSALIN ~ Klik Disini – Resep Maskan”. mudah-mudahan resep ini berguna untuk kamu semuanya. Jangan lupa klik tombol share ya supaya makin banyak kawan yang tahu akan resep 3 TIP NAIKKAN SERI WAJAH SELEPAS BERSALIN ~ Klik Disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *