5 PERKARA YANG WANITA TIDAK SUKA TENTANG LELAKI

5 PERKARA YANG WANITA TIDAK SUKA TENTANG LELAKI – baiklah pecinta kuliner semuanya, pada postingan ini saya akan akan bagikan “5 PERKARA YANG WANITA TIDAK SUKA TENTANG LELAKI“. kami berharap bahwa resep ini berguna untuk pembaca yang senang memasak. jangan lupa share 5 PERKARA YANG WANITA TIDAK SUKA TENTANG LELAKI ini ke rekan qmu ya.

5 PERKARA YANG WANITA TIDAK SUKA TENTANG LELAKI

+MENINGGIKAN SUARA

^^Tahulah lelaki dikurniakan suara yang ‘macho’ tapi kalau nak meninggikan suara sekadar menunjukkan ego, tak eloklah. Ini antara kelemahan lelaki kerana mudah meninggikan suara walaupun pasangannya tidak bersalah

+SUKA ‘CUCI MATA’

^^Kebanyakan lelaki sukar mengawal mata (mata keranjang). Pantang jumpa perempuan cantik dan seksi mulalah mata tu macam nak terkeluar. Kadang-kadang kekasih disebelah pun masih berani nak main mata dengan perempuan lain.

+EGO

^^Keegoan dan lelaki memang tak dapat dipisahkan. Tetapi ada kalanya lelaki menjadikan keegoan sebagai alasan untuk mereka bertindak tanpa mempedulikan perasaan si gadis. Keegoan membuatkan lelaki mempunyai kuasa veto dalam kehidupan mereka termasuklah memimpin kaum perempuan. Tidak salah mempamerkan ego tetapi biarlah kena pada tempatnya.

+PANAS BARAN

^^Pantang silap sikit, mahu dihambur segala kemarahannya. Ada juga kesilapan bermula dari diri sendiri tetapi tetap menyalahkan orang lain. Setakat kena tengking boleh lagi diterima tapi, bagaimana kalau dah naik tangan?

+MAIN KAYU TIGA

^^Bab main kayu tiga ni masalah paling besar. Walaupun dah ada kekasih, mereka sukar untuk setia. Apatah lagi kalau digoda, terus disambar tanpa mempedulikan perasaan kekasihnya.

5 PERKARA YANG WANITA TIDAK SUKA TENTANG LELAKI – Resep Masakan, Resep Kue Kering, Resep Kue Basah


itulah tadi artikel tentang “5 PERKARA YANG WANITA TIDAK SUKA TENTANG LELAKI”. harapan kami resep ini bermanfaat untuk anda dimanapun berada. Jangan lupa bantu share ya supaya makin banyak kawan yang tau resep 5 PERKARA YANG WANITA TIDAK SUKA TENTANG LELAKI ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *