BAWA TEMAN WANITA MASUK RUMAH SAHARUL RIDZWAN DIUGUT KERAT SAMPAI MATI – Resep Masakan

BAWA TEMAN WANITA MASUK RUMAH SAHARUL RIDZWAN DIUGUT KERAT SAMPAI MATI – Resep Masakan – baiklah pecinta kuliner semua, kali ini kami akan berbagi info tentang “BAWA TEMAN WANITA MASUK RUMAH SAHARUL RIDZWAN DIUGUT KERAT SAMPAI MATI – Resep Masakan“. harapan kami resep ini cocok untuk kamu yang senang memasak. jangan lupa teruskan BAWA TEMAN WANITA MASUK RUMAH SAHARUL RIDZWAN DIUGUT KERAT SAMPAI MATI – Resep Masakan ini ke rekan anda ya.

BAWA TEMAN WANITA MASUK RUMAH SAHARUL RIDZWAN DIUGUT KERAT SAMPAI MATI – Resep Masakan

AKU KERAT KAU! itu adalah ugutan yang dilontarkan oleh seorang artis yang juga rakan serumah saharul ridzwan,kejadian berlaku di apartment di damansara yang diduduki beliau dan rakannya.ceritanya bermula disebabkan oleh kawannya itu telah membawa teman wanitanya bersekedudukan di rumah dan apabila saharul ridzwan dan seorang rakan lainnya  telah pulang ke rumah dan mereka tidak menyangka ada kelibat seorang wanita di dalam rumah yang mereka duduki.

setelah mereka menyedari yang wanita berkenaan adalah teman wanita rakan artis itu,bermulalah pertengkaran yang dimulakan oleh artis berkenaan.kerana tidak dapat menerima teguran yang diluahkan oleh seorang rakan lainnya.saharul yang berada disitu telah cuba meleraikan pertengkaran yang semakin ke arah pergaduhan tetapi sebaliknya dia pula telah diugut kerat sampai mati oleh rakan artis itu.disebabkan ugutan itu saharul telah pegi ke balai polis berhampiran untuk membuat aduan kepada pihak polis.sehingga ini pihak polis masih lagi membuat siasatan.

from Baca Disini http://ift.tt/1WK8b1j
BAWA TEMAN WANITA MASUK RUMAH SAHARUL RIDZWAN DIUGUT KERAT SAMPAI MATI – Resep Masakan, Resep Kue Kering, Resep Kue Basah, Tips Sehat, Berita Popular


demikianlah tadi info tentang “BAWA TEMAN WANITA MASUK RUMAH SAHARUL RIDZWAN DIUGUT KERAT SAMPAI MATI – Resep Masakan”. semoga resep ini berguna untuk pembaca semuanya. Jangan lupa bantu share ya supaya makin banyak saudara yang tau resep BAWA TEMAN WANITA MASUK RUMAH SAHARUL RIDZWAN DIUGUT KERAT SAMPAI MATI – Resep Masakan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *