KILATKAN KUKU DENGAN MENGGUNAKAN LIMAU & BELIMBING BULUH ~ Klik Disini – Resep Maskan

KILATKAN KUKU DENGAN MENGGUNAKAN LIMAU & BELIMBING BULUH ~ Klik Disini – Resep Maskan – halo penikmat kuliner semuanya, pada kesempatan kali ini saya akan sharing mengenai “KILATKAN KUKU DENGAN MENGGUNAKAN LIMAU & BELIMBING BULUH ~ Klik Disini – Resep Maskan“. semoga saja resep ini bermanfaat untuk pengunjung semua yang suka memasak. jangan lupa sebarkan KILATKAN KUKU DENGAN MENGGUNAKAN LIMAU & BELIMBING BULUH ~ Klik Disini – Resep Maskan ini ke teman qmu ya.

KILATKAN KUKU DENGAN MENGGUNAKAN LIMAU & BELIMBING BULUH ~ Klik Disini – Resep Maskan

KILATKAN KUKU DENGAN LIMAU
Assalamualaikum guyss.. Yang mahukan kuku berkilat, di sini saya nak petua untuk kilatkan kuku dengan menggunakan limau & belimbing buluh.
Perah jus dari 3 biji limau nipis dan campurkan dengan sedikit air biasa. Rendamkan kesemua jari tangan ke dalamnya selama 15 minit. Kemudian ambil belimbing buluh dan gosokkan pada kuku. Bilas dengan air bersih. Hasilnya kuku kelihatan lebih bersih dan berkilat.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi tips yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


itulah tadi sharing tentang “KILATKAN KUKU DENGAN MENGGUNAKAN LIMAU & BELIMBING BULUH ~ Klik Disini – Resep Maskan”. harapan kami resep ini mempunyai manfaat untuk kamu dirumah. Jangan lupa untuk share ya supaya makin banyak saudara yang tahu akan resep KILATKAN KUKU DENGAN MENGGUNAKAN LIMAU & BELIMBING BULUH ~ Klik Disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *