Petua Elak Anak Selongkar Laci dan Almari ~ klik disini – Resep Maskan

Petua Elak Anak Selongkar Laci dan Almari ~ klik disini – Resep Maskan – hai pecinta kuliner semuanya, pada kesempatan kali ini admin akan akan informasikan mengenai “Petua Elak Anak Selongkar Laci dan Almari ~ klik disini – Resep Maskan“. kami harap resep ini cocok untuk pembaca yang cinta memasak. jangan lupa teruskan Petua Elak Anak Selongkar Laci dan Almari ~ klik disini – Resep Maskan ini ke saudara qmu ya.

Petua Elak Anak Selongkar Laci dan Almari ~ klik disini – Resep Maskan

Petua Elak Anak Selongkar Laci dan Almari
Assalamualaikum guyss.. petua ini di kongsi oleh seorang nenek yang saya kenali di kampung.. petua ini agak pelik, tapi tak salah kalau kita mencubakan? hehehe..
Untuk buatkan anak-anak supaya tak ada hati nak menyelongkar almari atau laci kabinet kat rumah, nenek yang saya kenali tu pesan, lain kali bila potong kuku tangan dan kuku kaki anak kita tuh jangan pulak dibuang.  Sebaliknya, simpan atau masukkan dalam almari atau laci.  InsyaAllah, lepas nie anak anda dah hilang minat nak menyelongkar laci atau almari anda.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


itulah tadi informasi tentang “Petua Elak Anak Selongkar Laci dan Almari ~ klik disini – Resep Maskan”. semoga saja resep ini memberi manfaat untuk kamu dirumah. Jangan lupa untuk share ya supaya semakin banyak saudara yang tahu resep Petua Elak Anak Selongkar Laci dan Almari ~ klik disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *