Petua Elak Menguap ~ klik disini – Resep Maskan

Petua Elak Menguap ~ klik disini – Resep Maskan – halo pembaca semuanya, sekarang admin akan hadirkan “Petua Elak Menguap ~ klik disini – Resep Maskan“. kami berharap bahwa resep ini dapat bermanfaat untuk pengunjung semua yang hobi memasak. jangan lupa share Petua Elak Menguap ~ klik disini – Resep Maskan ini ke saudara qmu ya.

Petua Elak Menguap ~ klik disini – Resep Maskan

Petua Elak Menguap
Untuk mengurangkan atau elak daripada menguap, cuba longgarkan kolar baju atau ikatan tali pinggang apabila anda duduk untuk tempoh lama antara satu atau dua jam.  Selain tuh, pernafasan yg kurang teratur juga akan menyebabkan menguap. Oleh itu anda kena pastikan pernafasan sentiasa lancar.
P/S : Bila anda hendak menguap dan ada orang yang nampak.. cepat-cepat toleh muka anda ke tempat lain dan cuba tarik nafas dalam-dalam melalui hidung.  Moga berjaya..
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi cara yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


itulah tadi postingan tentang “Petua Elak Menguap ~ klik disini – Resep Maskan”. semoga resep ini bermanfaat untuk kamu semua. Jangan lupa bantu share ya supaya semakin banyak kawan yang tahu resep Petua Elak Menguap ~ klik disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *