Petua Hapuskan Kutu Rambut ~ klik disini – Resep Maskan

Petua Hapuskan Kutu Rambut ~ klik disini – Resep Maskan – hallo pembaca semuanya, pada kesempatan kali ini admin akan akan bagikan “Petua Hapuskan Kutu Rambut ~ klik disini – Resep Maskan“. kami berharap bahwa resep ini membawa manfaat untuk pengunjung semua yang hobi memasak. jangan lupa sebarkan Petua Hapuskan Kutu Rambut ~ klik disini – Resep Maskan ini ke teman kamu ya.

Petua Hapuskan Kutu Rambut ~ klik disini – Resep Maskan

Assalamualaikum uollssss..
Kepala gatal kerana kutu????
Jangan risau, kepala berkutu adalah masalah biasa sejak zaman dahulu kala lagi.
Cubalah petua ini, mudah dan InsyaAllah mujarab.
Ambil empat ulas bawang putih dan tumbuk hingga lumat. Kemudian gaulkan bersama tiga sudu makan minyak kelapa. Lumurkan rata pada keseluruhan rambut dan biarkan selama lebihkurang 15 minit. Selepas itu sikat dengan penyikat kutu.
Amalkan selalu sehingga tiada lagi kutu ada di kepala.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


itulah tadi artikel tentang “Petua Hapuskan Kutu Rambut ~ klik disini – Resep Maskan”. semoga resep ini mempunyai manfaat untuk kamu semuanya. Jangan lupa bantu share ya biar semakin banyak kawan yang tahu resep Petua Hapuskan Kutu Rambut ~ klik disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *