Petua Hilangkan Gatal Dengan Garam ~ klik disini – Resep Maskan

Petua Hilangkan Gatal Dengan Garam ~ klik disini – Resep Maskan – baiklah pembaca semua, pada kesempatan ini saya akan suguhkan “Petua Hilangkan Gatal Dengan Garam ~ klik disini – Resep Maskan“. harapan kami resep ini berguna untuk kamu yang senang memasak. jangan lupa share Petua Hilangkan Gatal Dengan Garam ~ klik disini – Resep Maskan ini ke rekan anda ya.

Petua Hilangkan Gatal Dengan Garam ~ klik disini – Resep Maskan


Petua Hilangkan Gatal Dengan Garam
Assalamualaikum guyss.. Kali ni saya nak share petua untuk hilangkan gatal.. ok… mula-mula Campurkan 1 sudu makan garam dengan 2 sudu makan air, jangan biarkan garam terlarut. Sentalkan garam yang basah dibahagian yang terkena gigitan. Rasa gatal akan hilang bersama kesan gigitan.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


demikianlah tadi info tentang “Petua Hilangkan Gatal Dengan Garam ~ klik disini – Resep Maskan”. semoga saja resep ini bermanfaat untuk kamu dimanapun berada. Jangan lupa bantu share ya biar makin banyak kawan yang tau resep Petua Hilangkan Gatal Dengan Garam ~ klik disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *