Petua Kecantikan Kulit, Petua Kulit Muka, Petua Naik Seri, Petua Segarkan Muka ~ Klik Disini – Resep Maskan

Petua Kecantikan Kulit, Petua Kulit Muka, Petua Naik Seri, Petua Segarkan Muka ~ Klik Disini – Resep Maskan – hallo pembaca semua, sekarang admin akan akan informasikan mengenai “Petua Kecantikan Kulit, Petua Kulit Muka, Petua Naik Seri, Petua Segarkan Muka ~ Klik Disini – Resep Maskan“. harapan kami resep ini cocok untuk kamu yang senang memasak. jangan lupa share Petua Kecantikan Kulit, Petua Kulit Muka, Petua Naik Seri, Petua Segarkan Muka ~ Klik Disini – Resep Maskan ini ke saudara kamu ya.

Petua Kecantikan Kulit, Petua Kulit Muka, Petua Naik Seri, Petua Segarkan Muka ~ Klik Disini – Resep Maskan

Petua Kecantikan Kulit, Petua Kulit Muka, Petua Naik Seri, Petua Segarkan Muka

Ambil akar pokok inai dan potong halus-halus. Masukkan ke dalam periuk dan tambahkan 2 cawan air. Rebus sehingga mendidih. Biarkan sejuk pada suhu bilik. Amalkan minum air itu setiap hari supaya kulit badan menjadi segar dan bertambah cantik.

Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


itulah tadi postingan tentang “Petua Kecantikan Kulit, Petua Kulit Muka, Petua Naik Seri, Petua Segarkan Muka ~ Klik Disini – Resep Maskan”. mudah-mudahan resep ini memberi manfaat untuk pembaca semua. Jangan lupa klik tombol share ya biar makin banyak orang yang tahu akan resep Petua Kecantikan Kulit, Petua Kulit Muka, Petua Naik Seri, Petua Segarkan Muka ~ Klik Disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *