Petua Kecantikan Neelofa ~ klik disini – Resep Maskan

Petua Kecantikan Neelofa ~ klik disini – Resep Maskan – hai pembaca semua, pada postingan ini kami akan akan informasikan mengenai “Petua Kecantikan Neelofa ~ klik disini – Resep Maskan“. kami berharap bahwa resep ini bermanfaat untuk kamu yang suka memasak. jangan lupa sebarkan Petua Kecantikan Neelofa ~ klik disini – Resep Maskan ini ke saudara anda ya.

Petua Kecantikan Neelofa ~ klik disini – Resep Maskan

Neelofa akui seseorang itu akan menjadi lebih cantik jika memiliki tingkah laku dan hati yang baik.
“Walaupun orang kata saya menang Dewi Remaja sebab cantik, kadang-kadang saya rasanya tidak juga kerana kemenangan mungkin dinilai dari banyak segi.
Neelofa cantik
“Paling penting, wanita itu perlu kerana jika tidak cerdik, bagaimana nak maju dalam industri ini,” katanya lagi.
Memiliki sepasang mata yang mampu mencairkan hati mana-mana lelaki, Neelofa berkata bahagian matanya jarang sekali disolek tebal.
“Saya lebih tertumpu pada pemakaian celak dan maskara. Untuk kulit muka pula, saya hanya menggunakan pencuci muka Shu Uemura terutama menanggalkan mekap selepas kerja.
“Selain itu, saya mengamalkan minuman kolagen yang boleh mengelakkan muka menjadi kusam.
“Saya juga membuat rawatan muka di Chemical Peel setiap dua kali sebulan. Cara paling mudah untuk kecantikan kulit adalah minum banyak air kosong,” ujarnya tentang tip kecantikan yang diamalkan untuk OopStarz! kali ini.
Tambahnya lagi, untuk mengelakkan kulit muka menjadi gelap akibat berjemur di bawah cahaya matahari, Neelofa akan membuat lulur badan dan mengambil vitamin C untuk mencerah semula kulit.
“Saya takut kulit gelap, jika kulit berjerawat masih ada banyak cara untuk atasi,” katanya.


itulah tadi informasi tentang “Petua Kecantikan Neelofa ~ klik disini – Resep Maskan”. semoga resep ini berguna untuk kamu dirumah. Jangan lupa klik tombol share ya supaya semakin banyak orang yang mengetahui resep Petua Kecantikan Neelofa ~ klik disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *