PETUA MAHUKAN KAIN/BAJU SENTIASA PUTIH ~ Klik Disini – Resep Maskan

PETUA MAHUKAN KAIN/BAJU SENTIASA PUTIH ~ Klik Disini – Resep Maskan – hai pecinta kuliner semua, pada kesempatan ini kami akan hadirkan “PETUA MAHUKAN KAIN/BAJU SENTIASA PUTIH ~ Klik Disini – Resep Maskan“. mudah-mudahan resep ini mempunyai manfaat untuk pengunjung semua yang hobi memasak. jangan lupa share PETUA MAHUKAN KAIN/BAJU SENTIASA PUTIH ~ Klik Disini – Resep Maskan ini ke kawan anda ya.

PETUA MAHUKAN KAIN/BAJU SENTIASA PUTIH ~ Klik Disini – Resep Maskan

Petua Pakaian Putih Sentiasa Berseri 1:
  • Rendam pakaian putih bersama serbuk pencuci dan buah mengkudu. Ramas buah mengkudu dan biarkan semalaman. Basuh seperti biasa pada keesokanharinya.

Petua Pakaian Putih Sentiasa Berseri 2:
  • Rendam pakaian dalam air bancuhan nila yang telah dilarutkan. Elakkan jemur di tengah panas terik.

Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


demikianlah tadi artikel tentang “PETUA MAHUKAN KAIN/BAJU SENTIASA PUTIH ~ Klik Disini – Resep Maskan”. harapan kami resep ini berguna untuk pengunjung dimanapun berada. Jangan lupa bantu share ya biar makin banyak kawan yang tahu akan resep PETUA MAHUKAN KAIN/BAJU SENTIASA PUTIH ~ Klik Disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *