Petua menegangkan kulit muka dengan daun teh & asam – Resep Maskan

Petua menegangkan kulit muka dengan daun teh & asam – Resep Maskan – hai pengunjung tabloidkuliner.com semuanya, dihari yang indah ini tabloidkuliner.com akan sajikan “Petua menegangkan kulit muka dengan daun teh & asam – Resep Maskan“. kami harap resep ini berguna untuk pengunjung semua yang cinta memasak. jangan lupa sebarkan Petua menegangkan kulit muka dengan daun teh & asam – Resep Maskan ini ke rekan anda ya.

Petua menegangkan kulit muka dengan daun teh & asam – Resep Maskan

Petua menegangkan kulit muka dengan daun teh & asam
Rebus 500 gram daun teh bersama 300 gram asam jawa dalam 10 liter air sehingga air tinggal 5 liter. Embunkan air tersebut semalaman. 
Sapukan air tersebut pada keseluruhan kulit muka sebelum matahari terbit dan biarkan kering. Amalkan setiap hari dan lihat hasilnya.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


demikianlah tadi artikel tentang “Petua menegangkan kulit muka dengan daun teh & asam – Resep Maskan”. semoga saja resep ini mempunyai manfaat untuk pembaca semuanya. Jangan lupa klik tombol share ya supaya semakin banyak saudara yang tahu resep Petua menegangkan kulit muka dengan daun teh & asam – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *