Petua Menegangkan Kulit Muka Dengan Telur ~ klik disini – Resep Maskan

Petua Menegangkan Kulit Muka Dengan Telur ~ klik disini – Resep Maskan – halo pecinta kuliner semuanya, dihari yang indah ini kami akan suguhkan “Petua Menegangkan Kulit Muka Dengan Telur ~ klik disini – Resep Maskan“. semoga resep ini bermanfaat untuk kamu yang suka memasak. jangan lupa bagikan Petua Menegangkan Kulit Muka Dengan Telur ~ klik disini – Resep Maskan ini ke saudara kamu ya.

Petua Menegangkan Kulit Muka Dengan Telur ~ klik disini – Resep Maskan


Petua Menegangkan Kulit Muka
Pukul putih telur hingga kembang dan dibancuh dengan sedikit tepung sagu. Lumurkan ke seluruh muka seperti masker sebelum tidur dan biarkan semalaman.
Bilas muka dengan air bersih dan lumur timun yang telah diparut (seelok-eloknya disejukkan sebentar dalam peti sejuk). Biarkan selama sejam dan bilas dengan air bersih. Amalkan seminggu sekali.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


demikianlah tadi info tentang “Petua Menegangkan Kulit Muka Dengan Telur ~ klik disini – Resep Maskan”. harapan kami resep ini memberi manfaat untuk kamu dirumah. Jangan lupa klik tombol share ya supaya semakin banyak orang yang tahu akan resep Petua Menegangkan Kulit Muka Dengan Telur ~ klik disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *