Petua Menghilangkan Jerawat Menggunakan Susu Tepung – Resep Maskan

Petua Menghilangkan Jerawat Menggunakan Susu Tepung – Resep Maskan – hai penikmat kuliner semuanya, sekarang admin akan berbagi informasi tentang “Petua Menghilangkan Jerawat Menggunakan Susu Tepung – Resep Maskan“. kami harap resep ini dapat bermanfaat untuk pengunjung semua yang suka memasak. jangan lupa sebarkan Petua Menghilangkan Jerawat Menggunakan Susu Tepung – Resep Maskan ini ke saudara qmu ya.

Petua Menghilangkan Jerawat Menggunakan Susu Tepung – Resep Maskan


Petua Menghilangkan Jerawat Menggunakan Susu Tepung
Asslamualaikum guysss.. Semua benci dengan jerawat kan?? padahal jerawat tu tak salah pun.. yang salah kita.. sebab tak jaga muka.. haha.. ok..lepas ni jangan benci kalau jerawat tumbuh k.. sebab saya nak share sedikit petua untuk menghilang jerawat.. hehehe..
ok.. mula-mula bancuh sesudu susu tepung dengan sedikit air. Tepek pada keseluruhan muka setiap malam. Setelah kering, bilas dengan air suam. Amalkan setiap hari.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


demikianlah tadi sharing tentang “Petua Menghilangkan Jerawat Menggunakan Susu Tepung – Resep Maskan”. semoga resep ini bermanfaat untuk kamu dimanapun berada. Jangan lupa bantu share ya supaya makin banyak kawan yang mengetahui resep Petua Menghilangkan Jerawat Menggunakan Susu Tepung – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *