PETUA UNTUK HILANGKAN BAU PETI AIS ~ Klik Disini – Resep Maskan

PETUA UNTUK HILANGKAN BAU PETI AIS ~ Klik Disini – Resep Maskan – hai pengunjung tabloidkuliner.com semua, pada kesempatan kali ini admin akan sajikan “PETUA UNTUK HILANGKAN BAU PETI AIS ~ Klik Disini – Resep Maskan“. admin harap resep ini berguna untuk kamu yang senang memasak. jangan lupa teruskan PETUA UNTUK HILANGKAN BAU PETI AIS ~ Klik Disini – Resep Maskan ini ke teman qmu ya.

PETUA UNTUK HILANGKAN BAU PETI AIS ~ Klik Disini – Resep Maskan

PETUA UNTUK HILANGKAN BAU PETI AIS
Assalamualaikum guysss.. Kali ni saya nak share 1 petua untuk hilangkan bau peti ais. ok.. mula-mula.. Bersihkan peti ais terlebih dahulu. Tutup suis dan keluarkan semua bahan yang terdapat dalam peti ais. Gunakan tuala basah untuk lap keseluruhan bahagian dalam peti ais. Biarkan kering.
Setelah kering, masukkan semula semua bahan dalam peti ais. Letakkan sedikit esen vanilla di dalam bekas kecil tanpa penutup dan masukkan ke dalam peti ais. Hasilnya peti ais anda akan berbau vanilla yang segar.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi cara yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share


demikianlah tadi informasi tentang “PETUA UNTUK HILANGKAN BAU PETI AIS ~ Klik Disini – Resep Maskan”. mudah-mudahan resep ini bermanfaat untuk anda semua. Jangan lupa bantu share ya biar makin banyak saudara yang mengetahui resep PETUA UNTUK HILANGKAN BAU PETI AIS ~ Klik Disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *