Rasia pandangan mata ~ klik disini – Resep Maskan

Rasia pandangan mata ~ klik disini – Resep Maskan – hai pecinta kuliner semuanya, dihari yang indah ini admin akan suguhkan “Rasia pandangan mata ~ klik disini – Resep Maskan“. semoga saja resep ini membawa manfaat untuk pembaca yang suka memasak. jangan lupa bagikan Rasia pandangan mata ~ klik disini – Resep Maskan ini ke teman anda ya.

Rasia pandangan mata ~ klik disini – Resep Maskan

Rasia pandangan mata
Cara pandangan mata seseorang terdapat makna yang tersirat. Berikut adalah rahsia disebalik pandangan mata. Artikel ini adalah sekadar bacaan semata-mata, bukan untuk dibuat pegangan 
1. Jika mata jarang berkedip
  • Tand orang itu sangat tajam pemikirannya, dan jika tak berkedip langsung bila dia bercakap, dia sangat tajam dalam sesuatu bidang, sebab konsentrasi dia sangat kuat sekali. Orang ini sangat berpotensi jadi saintis atau pakar dalam pelbagai bidang.

2. Jika renunganya matanya tajam macam renungan mata harimau 
  • Orang ini sangat bersungguh dalam melakukan sesuatu, dan tajam juga pemikiranya dengan syarat matanya kurang berkedip. Dan dia ada dua sifat exstrem sama ada sangat jahat atau sangat baik jika dia berpeluang berbuat demikian..

3. Mata sering berkedip seolah-olah ada habuk masuk mata 
  • Orang ini kurang cerdas dari segi pemikiran dan kurang pandai dan mudah kena tipu.

4. Renungan mata yang lemah
  • Tanda orang ini kurang tajam pemikirannya dan kurang bijak, atau dalam kata lain dia hanya berpotensi jadi watak pelakon tambahan atau watak orang kampung dalam filem Hindustan.

5. Jika seseorang memiliki mata yang kecil
  • Tajam renungannya dan tak berkedip, dan jika ada cahaya, orang ini sangat hebat dan memiliki sifat ekstrem samada bijak dan sangat jahat atau bijak dan sangat baik serta sangat berpotensi jadi pakar, mata jenis ini ramai dimiliki oleh orang Barat.

6. Jika matanya renungan tak tajam tapi renunganya seolah-olah nampak sangat jauh 
  • Orang ini bijak dan fikiranya adalah unik dalam berfikir dan bijak sekali dan jarang pegang watak jahat biasanya watak baik sahaja dengan syarat jangan banyak kedip. Nak tahu mata jenis ini lihat mata Dr. fazilah kamsah, Dr. Mahathir dan ramai orang Jepun memilikinya.
7. Jika mata besar macam mata lembu
  • Orang ini kurang bijak dan lagi teruk jika tak tajam renunganya dan tak bercahaya matanya.

8. Jika mata seseorang sering berkeliaran biji mata hitamnya 
  • Berhati-hati! Orang ini kaki belit sikit dan suka tipu dan tak bijak bahagian ilmu. Sukar dipercayai dan dibuat kawan.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, dipersilakan share.


demikianlah tadi info tentang “Rasia pandangan mata ~ klik disini – Resep Maskan”. semoga saja resep ini mempunyai manfaat untuk pengunjung semuanya. Jangan lupa bantu share ya supaya semakin banyak orang yang tahu akan resep Rasia pandangan mata ~ klik disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *