TERKINI – BERITA SEDIH YANG BARU KAMI TERIMA..!! KHAS BUAT PEMINAT AWI RAFAEL.KITA DOAKAN SEMOGA SEMUANYA SELAMAT!!! – Resep Masakan

TERKINI – BERITA SEDIH YANG BARU KAMI TERIMA..!! KHAS BUAT PEMINAT AWI RAFAEL.KITA DOAKAN SEMOGA SEMUANYA SELAMAT!!! – Resep Masakan – halo pecinta kuliner semua, saat ini admin akan akan bagikan “TERKINI – BERITA SEDIH YANG BARU KAMI TERIMA..!! KHAS BUAT PEMINAT AWI RAFAEL.KITA DOAKAN SEMOGA SEMUANYA SELAMAT!!! – Resep Masakan“. kami berharap bahwa resep ini bermanfaat untuk kamu yang hobi memasak. jangan lupa share TERKINI – BERITA SEDIH YANG BARU KAMI TERIMA..!! KHAS BUAT PEMINAT AWI RAFAEL.KITA DOAKAN SEMOGA SEMUANYA SELAMAT!!! – Resep Masakan ini ke rekan kamu ya.

TERKINI – BERITA SEDIH YANG BARU KAMI TERIMA..!! KHAS BUAT PEMINAT AWI RAFAEL.KITA DOAKAN SEMOGA SEMUANYA SELAMAT!!! – Resep Masakan

Miss A dapat berita, #penyanyi Awi Rafeal yang sangat terkenal dengan lagu Kalau Aku Kaya telah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya semalam.. Perkara ini telah dimaklumkan sendiri oleh kawan Awi menerusi akaun Instagram rasmi milik penyanyi itu..

Dari gambar yang dimuatnaik #menerusi Ig milik Awi, nampak keadaan Awi agak teruk di bahagian kaki.. Buat masa sekarang Awi masih lagi berada di hospital dan telah dibawa ke dewan pembedahan

Nak bedah apa tu Miss A tak tahu la.. #Kalau dah sampai masuk dewan bedah tu, nampak macam agak serius.. Tetapi, Awi minta semua peminat tak risau tentang keadaannya.. Terutama sekali ibu dan kakaknya.

Awi terlibat dalam satu kemalangan #jalan raya yang melibatkan kereta dan motor sewaktu dalam perjalanan ke studio.

Like Kami Di FB untuk Update Terkini

Teruk atau tidak kerosakan yang dialami #oleh kereta milik Awi, memang masih tak dapat dipastikan..

Kawan-kawan Awi hanya memuatnaik kemaskini #tentang kesihatan Awi tetapi tak memuatnaik gambar kereta semasa di tempat kejadian.. Apapun, Miss A harap Awi akan kembali sembuh seperti sediakala.

Semoga tak berlaku perkara yang serius kepada #Awi semasa kemalangan.. Sama-sama kita tunggu update terbaru dari pihak Awi.

SEMOGA CEPAT SEMBUH YE..AMINN

AL FATIHAH..BUKAN UNTUK ORANG MATI #JE TAU ORANG KENA MUSIBAH PUN KITA BOLEH SEDEKAHKAN ALFATIHAH

Sumber MYINFORMASI.COM

from Baca Disini http://ift.tt/1T9DTUd
TERKINI – BERITA SEDIH YANG BARU KAMI TERIMA..!! KHAS BUAT PEMINAT AWI RAFAEL.KITA DOAKAN SEMOGA SEMUANYA SELAMAT!!! – Resep Masakan, Resep Kue Kering, Resep Kue Basah, Tips Sehat, Berita Popular


itulah tadi informasi tentang “TERKINI – BERITA SEDIH YANG BARU KAMI TERIMA..!! KHAS BUAT PEMINAT AWI RAFAEL.KITA DOAKAN SEMOGA SEMUANYA SELAMAT!!! – Resep Masakan”. harapan kami resep ini mempunyai manfaat untuk pembaca dimanapun berada. Jangan lupa bantu share ya biar makin banyak saudara yang mengetahui resep TERKINI – BERITA SEDIH YANG BARU KAMI TERIMA..!! KHAS BUAT PEMINAT AWI RAFAEL.KITA DOAKAN SEMOGA SEMUANYA SELAMAT!!! – Resep Masakan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *