Tips bibir kelihatan cantik kemerahan secara semulajadi ~ Klik Disini – Resep Maskan

Tips bibir kelihatan cantik kemerahan secara semulajadi ~ Klik Disini – Resep Maskan – hai pengunjung tabloidkuliner.com semuanya, saat ini tabloidkuliner.com akan sharing mengenai “Tips bibir kelihatan cantik kemerahan secara semulajadi ~ Klik Disini – Resep Maskan“. kami berharap bahwa resep ini dapat bermanfaat untuk kamu yang suka memasak. jangan lupa share Tips bibir kelihatan cantik kemerahan secara semulajadi ~ Klik Disini – Resep Maskan ini ke teman anda ya.

Tips bibir kelihatan cantik kemerahan secara semulajadi ~ Klik Disini – Resep Maskan

Tips bibir kelihatan cantik kemerahan
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.. Setiap wanita mesti inginkan bibir kelihatan cantik kemerahan secara semulajadi.. Betul tak?
Ok cubalah petua di bawah :
1- Sapukan isi buah tomato pada bibir setiap hari. Boleh lakukan beberapa kali sehari, tidak kira pagi petang atau malam. Bibir anda akan kelihatan segar kemerahan bak tomato.
2- Tumbuksedikit kunyit hidup dan campurkan dengan sesudu pati santan. Sapukan pada bibir. Amalkan 3 kali seminggu.
Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah.. Selamat mencuba.. 🙂


demikianlah tadi artikel tentang “Tips bibir kelihatan cantik kemerahan secara semulajadi ~ Klik Disini – Resep Maskan”. semoga resep ini bermanfaat untuk anda dimanapun berada. Jangan lupa bantu share ya biar makin banyak saudara yang tahu akan resep Tips bibir kelihatan cantik kemerahan secara semulajadi ~ Klik Disini – Resep Maskan ini.

Sumber gambar & resep disadur dari : resepmasakandapurindonesia.blogspot.com

Resep Lainnya Yang Banyak Disuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *